Mirakel-Hanvold ble fullstendig avslørt

Hevdet at legene fikk sjokk da mann ble «momentant helbredet».


14. november la Jan Hanvold ut et innlegg på sin offentlige facebook-profil, der han hevdet å ha helbredet en mann som var innlagt på sykehus. I kommentarfeltet til innlegget hans ble dette hyllet som et mirakel utført av Visjon Norge-lederen. I innlegget kunne man bl.a. lese:

«Vi fikk salvet og bedt for han. En halvtime etter på, fikk legene sjokk og alt bedret seg. Idag er han oppe, å går fullstendig helbredet.»

Se også: Pastor gidder ikke be for deg mer

Sannheten kom for en dag
Problemet var at Hanvolds rapporter ikke stemte overens med virkeligheten. Stedatteren til mannen kunne nemlig fortelle litt mer utdypende:

«Jeg er datter av Inger Lise, og jeg må si at dette som blir skrevet her er ikke helt sant. Det er ingen leger som hadde gitt han opp, Kåre falt og fikk et lårbeinsbrudd og ble lagt i respirator og koma gjennom operasjonen pga litt pustevansker.

Det at dere skriver at han er fullstendig helbredet stemmer ikke, og synes det er veldig dumt at du lurer andre mennesker til å tro det. Han er fortsatt sengeliggende og det tar lang tid før han er fullstendig frisk. Du kan heller ikke skrive barn i flertall, når det er flere av oss som ikke tror på det dere skriver. Og meg har dere ikke frelst. Dette er kunn hjelp av dyktige leger og sykehus personalet som er årsaken til at han er på bedringens vei.. Det at dere tar på dere æren for at Kåre er i livet den dag i dag synes jeg er en skam. Det er legene og sykehuset som fortjener ALL ære og ros.»


Her kan du følge hylekoret.no på facebook.

Slettet kommentarer
Jan Hanvold har nå slettet kritiske kommentarer, inkludert kommentaren til Inger Lises datter. Her kan du legge igjen en kommentar i innlegget til Hanvold. Det er også mulig å gi en anmeldelse av Visjon Norge på deres facebook-side, der én stjerne er lavest score.

Se også: Hanvold hyller sosiale medier

Flere bekrefter at Hanvold snakker usant
Mannen som er innlagt på sykehus har også en annen datter, som kan bekrefte at Hanvold sin versjon av historien ikke er sann. Hun publiserte en kommentar i innlegget til Hanvold, der hun ga 100 prosent støtte til sin søster. Her er innlegget hennes:

Momentant helbredet

Her er skjermdump av Hanvold sitt innlegg, med den nå slettede kommentaren.

Momentant helbredet Momentant helbredet

Har du reaksjoner? Kommenter gjerne i kommentarfeltet under. Vi oppfordrer til en saklig tone.